Haartips van de kapper

+ 22 jaar ervaring

Als 4 jarig meisje wist ik het al. Ik word kapster! Ik schreef het in ieder vriendschapsboekje bij wat ik ik later wilde worden. Zo gezegd zo gedaan.

In 2009 richtte ik mijn bedrijf Dazzling Beauty by Tessa op. 6 dagen per week was ik werkzaam als allround hairstyliste en visagiste. Ook gaf ik workshops en ontdekte ik de online beauty wereld.

Naast dat ik als kind al veel met haren bezig was vond ik schrijven en werkstukken maken ook leuk om te doen. In mijn gehele carrière als hairstyliste had ik de drang om haartips te geven, van klein tot zeer uitgebreid. Mijn creativiteit hierin kon ik kwijt op het grote internet en startte een blog. Al snel volgde daar ook een YouTube kanaal. Naast deze goedbezochte kanalen voel ik dat er hierin meer te doen is voor mij.

Alles komt samen op dit online platform, My Hair School.

Happy Hair – Happy Mind – Happy You

Met My Hair School help ik mensen op weg om eindelijk weer te kunnen gaan stralen met hun haar, met het kapsel dat zij dragen ongeacht wat het haartype, de haarlengte of haarconditie is.

Dit is niet het bezoekje aan de kapper met het praatje over het weer. Dit is meer. Veel meer. Het is mega belangrijk om je eigen haar te omarmen met hoe het is en niet om naar andermans kapsel te kijken en dit te verlangen. Doen we allemaal wel eens hoor. Ik ook! Maar ik heb ook geleerd dat je daar niets mee bereikt.

Als hairstylist zou ik ook wel meer en dikker haar willen hebben, maar dat gaat niet gebeuren. Tenzij ik besluit om een pruik op te zetten.

Ben ik op dit moment nog werkzaam als kapster? Ja, maar voor nog maar een klein geselecteerd vast groepje klanten. Vanwege teveel fysieke klachten kan ik niet meer fulltime in het kappersvak werkzaam zijn (wat men vaak niet beseft is dat het fysiek best een zwaar beroep is), maar ik ben er wel online. Voor jou! Voor iedereen die mijn haartips nodig heeft!

Met mijn kennis en ervaring heb ik al diverse online producten ontwikkeld waar je mee aan de slag kunt gaan zoals een e-book, online cursussen en challenges.

Ik wens jou happy zijn met haar en dat je (weer) gaat shinen!!

+2.500.000

Views

+25k

Haircuts

+500

Hairtips

+35k

Happy Community

Schrijf je in voor

HAIR NEWS!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom My Hair School en ontvang wekelijks haartips & tricks!!

our blog

Latest Articles

[blocksy_posts limit=”4″ has_pagination=”no”]